VARIANT / hote extractibile de bucatarie

Hote de bucătărie VARIANT 

O hota extractibila cu alimentare cu aer curat adaptata pentru bucatarii mici şi mijlocii. Hota extractibila este echipata cu sistem de filtrare, lumini, un canal de scurgere pentru condens şi evacuari reglabile direcționabile circular.

Integrarea extracţiei şi alimentarea aerului într-o singură unitate elimină necesitatea de a instala canalizari inestetice suplimentare în zona bucătăriei. Distribuirea aerului proaspăt printr-o hota extractibila asigura fluxul de aer optim prin bucatarie si sustine astfel eficient extractia. Vă recomandăm instalarea unui sistem cu o unitate de ventilaţie DUPLEX cu control automat pentru operare.

Cum sa proiectezi un sistem adecvat pentru bucatarii industriale?

Această secțiune vă spune tot ce trebuie să știți despre proiectarea unui sistem adecvat și lucruri ce trebuiesc evitate. Destinate în primul rând pentru unitati de catering.

De ce ATREA?

ATREA s.r.o. produce componente de sistem principal care includ unităţi DUPLEX de ventilare cu recuperare de căldură, ventilaţie şi aer condiţionat pentru plafoane, hote extractibile, unităţi de ventilaţie pentru încălzire cu aer cald pentru case si apartamente şi monitori-zare pentru aceste sisteme.

Ce oferim?

Produse patentate, servicii de consultanță, elaborarea de studii sau documentația proiectului. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.