SMART box system

SMART box system SMART box ATREA  

Sistemul de SMART boxes de la ATREA este singura soluție din piață, care oferă un sistem complet de ventilare: unitatea centrala de tratare aer cu recuperare de căldura, până la 63 de sisteme VAV (Smart Boxes) descentralizate și un sistem de comanda de ultima generație, care include controlul individual al unităților VAV, conexiune de la distanta si program săptămânal pe fiecare SMART box.

 [PDF]    SMART Box Catalog tehnic

 [PDF]    SMART box Catalog de marketing

[ATREA] Program de selectie

ATREA oferă și o versiune mai convenabilă de sistem EASY Box – o soluție completă cu mai puține caracteristici tehnice însă cu un nivel de preț mai bun.

[PDF]     EASY box Catalog tehnic


Beneficii

DUPLEX Flexi are importante avantaje competitive in ce priveste filosofia de constructie si orientarea lor catre latura bussines, filosofie care a fost coordonata si eloborata cu aportul lanturilor mari de profil din Europa.

cititi mai multe …

Programul de selectie ATREA

ATREA va pune la dispozitie un program software de selectie a unitatilor DUPLEX potrivite pentru aplicatia dumneavoastra

cititi mai multe …

Certificare PHI

Ne bucurăm să vă anunțăm că ATREA a obținut un alt succes pentru a confirma că noi suntem un lider adevărat în sistemele de ventilație și de recuperare a căldurii așa cum pretindem în sloganul nostru.

cititi mai multe …