SKV / Plafoane echipate cu sisteme de ventilație și climatizare

Plafoane echipate cu sisteme ventilate si climatizare SKV 

Zona completă de extracție îndeplinește cele mai exigente cerințe de funcții, design și igienă ale unităților de catering. Acestea sunt adecvate pentru toate tipurile de bucătării, indiferent de dimensiuni. Îndeplinesc toate cerințele pentru un mediu igienic în interiorul unităților de catering datorită sistemului închis. Sunt adecvate pentru unități cu plafoane joase sau în boltă, unde nu se pot instala hote extractibile standard.

Printre avantajele principale se numără costul redus de achiziție, designul atractiv, sistemul de extracție închis și întreținerea rapidă și ușoară.

Vă recomandăm să le integrați în cadrul unui sistem cu o unitate de ventilație DUPLEX, cu control automat al funcționării.

Cum sa proiectezi un sistem adecvat pentru bucatarii industriale?

Această secțiune vă spune tot ce trebuie să știți despre proiectarea unui sistem adecvat și lucruri ce trebuiesc evitate. Destinate în primul rând pentru unitati de catering.

De ce ATREA?

ATREA s.r.o. produce componente de sistem principal care includ unităţi DUPLEX de ventilare cu recuperare de căldură, ventilaţie şi aer condiţionat pentru plafoane, hote extractibile, unităţi de ventilaţie pentru încălzire cu aer cald pentru case si apartamente şi monitori-zare pentru aceste sisteme.

Ce oferim?

Produse patentate, servicii de consultanță, elaborarea de studii sau documentația proiectului. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.