Control system  Ceilings pohled do strojovny

De ce să alegeți plafoanele echipate cu sisteme de ventilație și climatizare?

O soluție cu design atractiv cu extracția optimă și funcții de iluminare. Nu doar pentru bucatarii, dar, de asemenea, si pentru cantine sau bucătării de expozitie. Prețuri comparabile cu sistemele de hote extractibile. Destinate pentru bucatarii de toate dimensiunile.
cititi mai multe …

De ce să alegeți hotele extractibile?

O gamă largă de diferite tipuri de la extracția de bază pana la recuperare integrata de căldură. O opțiune pentru a oferi un sistem de ventilaare și climatizare corespunzatoare. Destinat pentru bucatarii mici și mijlocii.
cititi mai multe …

Cum sa proiectezi un sistem adecvat pentru bucatarii industriale?

Această secțiune vă spune tot ce trebuie să știți despre proiectarea unui sistem adecvat și lucruri ce trebuiesc evitate. Destinate în primul rând pentru unitati de catering.

De ce ATREA?

ATREA s.r.o. produce componente de sistem principal care includ unităţi DUPLEX de ventilare cu recuperare de căldură, ventilaţie şi aer condiţionat pentru plafoane, hote extractibile, unităţi de ventilaţie pentru încălzire cu aer cald pentru case si apartamente şi monitori-zare pentru aceste sisteme.

Ce oferim?

Produse patentate, servicii de consultanță, elaborarea de studii sau documentația proiectului. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.