Ne bucurăm să vă anunțăm că ATREA a obținut un alt succes pentru a confirma că noi suntem un lider adevărat în sistemele de ventilație și de recuperare a căldurii așa cum pretindem în sloganul nostru.

Este vorba de procesul de certificare PHI finalizat cu succes pentru DUPLEX Flexi 650, 1100, 1600, 2600 și 3600 – adică pentru toate unitățile Flexi!

Dați-ne voie să prezentăm celor care nu sunt încă obișnuiți cu această certificare că Certificarea pentru Casele Pasive este un proces de autorizare facultativ referitor la proprietățile energetice, acustice și mecanice ale unităților de ventilație pentru primirea unui certificat pentru „Componentele adecvate caselor pasive”. Deși această certificare nu este obligatorie, este cunoscută internațional și recunoscută în general ca unul din premiile de top oferite produselor din domeniul nostru. 

Un lider în politica de mediu și un membru al multor asociații profesionale, ATREA este singura companie certificată PHI din Republica Cehă și doar a patra din Europa care satisface criteriile destul de provocatoare ale acestei instituții bine stabilite, pentru această mărime a unităților HVAC:

DUPLEX Flexi PHI Certificate

We would like to inform you also that we have successfully completed PHI certification process for domestic air handling units with heat recovery DUPLEX 170 EC5, 370 EC5 and 380 ECV5.

DUPLEX 170 EC5 PHI CertificateDUPLEX 370 EC5 PHI CertificateDUPLEX 380 ECV5 PHI Certificate

We would like to inform you also that we have successfully completed PHI certification process also for domestic air handling units with heat recovery DUPLEX Easy –  and in all range of this product, it means for all three sizes DUPLEX Easy 250, 300 and 400.

DUPLEX 250 Easy PHI Certificate DUPLEX 300 Easy PHI Certificate DUPLEX 400 Easy PHI Certificate