MODIS 2 / hote extractibile

Hote de bucătărie MODIS 

Hotele extractibile MODIS au fost concepute ca un sistem modular pentru a vă permite să alegeți între un kit complet sau asamblare pe loc DIY folosind un manual ușor de urmat. Acestea sunt realizate exclusiv din oțel inoxidabil AISI de 1 mm grosime pentru a garanta rezistența adecvată la căldură, umiditate și compuși organici. Tipul MODIS este primul aparat cu un sistem de iluminare particular, instalat într-o carcasă de inox , clasificare IP 54 și rezistență la căldură de până la 60° C. Construcția luminii asigură intensitatea dorită și uniformitatea luminii peste suprafețele de lucru. Filtrele din metal expandat MODIS 400 × 400, cu un randament de până la 90 %, sunt utilizate pentru filtrarea sau eliminarea grasimii.

Cum sa proiectezi un sistem adecvat pentru bucatarii industriale?

Această secțiune vă spune tot ce trebuie să știți despre proiectarea unui sistem adecvat și lucruri ce trebuiesc evitate. Destinate în primul rând pentru unitati de catering.

De ce ATREA?

ATREA s.r.o. produce componente de sistem principal care includ unităţi DUPLEX de ventilare cu recuperare de căldură, ventilaţie şi aer condiţionat pentru plafoane, hote extractibile, unităţi de ventilaţie pentru încălzire cu aer cald pentru case si apartamente şi monitori-zare pentru aceste sisteme.

Ce oferim?

Produse patentate, servicii de consultanță, elaborarea de studii sau documentația proiectului. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.