KUBUS / hote extractibile pentru bucatarie

Hote de bucătărie KUBUS 

O hota simplu potrivit pentru aparate, cum ar fi mașinile de spălat vase și cuptoare cu convectie pentru toate tipurile de bucatarie si dimensiuni. Funcționarea acestor aparate nu duce la producerea de particulele de grăsime, acestea fiind conținute în aerul evacuat. Prin urmare, nu este necesar să se instaleze filtre de grăsime. Vă recomandăm combinarea cu hota extractabila DiNER-T și ventilatoare SVF.

Cum sa proiectezi un sistem adecvat pentru bucatarii industriale?

Această secțiune vă spune tot ce trebuie să știți despre proiectarea unui sistem adecvat și lucruri ce trebuiesc evitate. Destinate în primul rând pentru unitati de catering.

De ce ATREA?

ATREA s.r.o. produce componente de sistem principal care includ unităţi DUPLEX de ventilare cu recuperare de căldură, ventilaţie şi aer condiţionat pentru plafoane, hote extractibile, unităţi de ventilaţie pentru încălzire cu aer cald pentru case si apartamente şi monitori-zare pentru aceste sisteme.

Ce oferim?

Produse patentate, servicii de consultanță, elaborarea de studii sau documentația proiectului. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.