DUPLEX 650–3600 Flexi

Unități versatile compacte DUPLEX 650–3600 Flexi 

Unitățile HVAC versatile și compacte produse în serie pentru instalarea interioară, cu un schimbător de căldură în contracurent cuo eficiență de până la 93 % și ventilatoarea EC extrem de eficiente. Unitățile sunt alimentate într-o versiune versatilă care permite atât instalarea pe podea cât și sub tavan. Suplimentar, laturile unității pot fi inversate pe durata instalării, ex. sunt schimbate sursele de alimentare și extragere a aerului. Aceasta asigură un nivel ridicat de variabilitate pe durata instalării pe șantier. Accesoriile opționale (o serpentină de încălzir a apei calde și registre de reglaj etc.) sunt proiectate inițial pentru instalarea de dinafară. În contextul cerințelor referitoare la funcții, comfort și operațiuni, unitățile pot fi echipate cu unul din sistemele de control disponibile și operate manual prin intermediul setărilor orare sau al senzorilor (cum ar fi umiditatea sau CO2). Unitățile sunt disponibile și în așa numita „versiune igienică” cu un certificat  emis de Institutul german pentru igienă al echipamentelor HVAC ILH Berlin.

PHI LogoTÜV

[YTB]Marketing video DUPLEX 650–3600 Flexi

[PDF] DUPLEX 650–3600 Flexi Catalog de marketing

[PDF] DUPLEX 650–3600 Flexi Catalog Tehnic

[ATREA] Program de selectare


Beneficii

DUPLEX Flexi are importante avantaje competitive in ce priveste filosofia de constructie si orientarea lor catre latura bussines, filosofie care a fost coordonata si eloborata cu aportul lanturilor mari de profil din Europa.

cititi mai multe …

Programul de selectie ATREA

ATREA va pune la dispozitie un program software de selectie a unitatilor DUPLEX potrivite pentru aplicatia dumneavoastra

cititi mai multe …

Certificare PHI

Ne bucurăm să vă anunțăm că ATREA a obținut un alt succes pentru a confirma că noi suntem un lider adevărat în sistemele de ventilație și de recuperare a căldurii așa cum pretindem în sloganul nostru.

cititi mai multe …