DUPLEX 500–3500 Flexi-V

Unități versatile compacte Unități versatile compacte DUPLEX 500–3500 Flexi-V 

Unitățile de ventilație produse în serie DUPLEX Flexi-V sunt echipate cu schimbătoare de căldură de înaltă eficiență, ce ating o eficiență de temperatură de până la 93 %, cu pierderi scăzute de presiune pe partea de aer. Componente la fel de importante și literalmente forță de acționare sunt noile ventilatoare EC de cea mai înaltă calitate – de la producători renumiți pe plan mondial, ebm-papst și Ziehl Abegg. Având în vedere accentul pus pe economia de energie și pe eficiența crescută a echipamentelor, este de la sine înțeles că întreaga gamă de ventilatoare EC este în conformitate cu cerințele Directivei ErP 2015 și chiar le depășește. Întreaga gamă DUPLEX Flexi-V este fabricată cu design universal și garantează o variabilitate ridicată. În configurația de bază, unitățile conțin două ventilatoare EC controlate independent cu pale curbate înapoi, schimbătoare cu recuperare a căldurii în plăci cu suprafață largă pentru schimbarea căldurii, filtre retractabile de aer de admisie și de evacuare de clasă ePM10 50 % sau ePM1 55 % (clasificate în conformitate cu EN ISO 16890) și clapete interne de bypass cu servomotoare. Carcasa unităților de ventilație este compusă din panouri tip sandwich fără cadru cu izolație termică excelentă și transfer termic minim, făcând echipamentul și mai economic la funcționare. Conform clasificării din EN 1886 unitățile sunt în conformitate cu clasa de izolație termică T2 și clasa de coeficient al punților termice TB2.

Următoarele opțiuni suplimentare sunt disponibile pentru unitățile DUPLEX Flexi-V:

  • Sistem de filtrare a aerului în două trepte pe prizele de admisie și de evacuare;
  • Registru de încălzire integrat (cu apă sau electric);
  • Registru de răcire integrat (cu apă sau evaporator direct);
  • Preîncălzitor electric integrat pentru protecția schimbătorului de căldură.

Un alt avantaj este reprezentat de modul simplu de comutare între prizele de admisie și de evacuare, prin introducerea unui singur parametru în sistemul de control (în cazul controlului prin RD5). Întregul sistem de măsură și de comandă se bazează pe principiul plug & play.

[PDF] DUPLEX 500–3500 Flexi-V Catalog de marketing

[PDF] DUPLEX 500–3500 Flexi-V Catalog Tehnic

[ATREA] Program de selectare

Beneficii

Gradul ridicat de compactitate – până la 60 % reducere a spațiului; Instalare ușoară, fără costuri secundare; Producție proprie a diferitelor miezuri centrale de recuperare căldură cu o eficiență de la 50 la 92 % ...

mai multe ...

Programul de selectie ATREA

ATREA va pune la dispozitie un program software de selectie a unitatilor DUPLEX potrivite pentru aplicatia dumneavoastra ...

mai multe ...

Sisteme

Studiul de caz al utilizarii produselor Atrea in cadrul cladirilor cu functii multiple. Puteti usor selecta unitatea dorita, in functie de parametrii tehnici ceruti de proiect.

mai multe ...