DUPLEX 500–11000 Multi

Unitati HVAC versatile si compacte Unitati HVAC versatile si compacte DUPLEX Multi 500–11000 

Am lansat generatia noua de unitati HVAC in totalitate customizabila. Aceste unitati pot fi adaptate 100 % pe cerintele proiectului si au un schimbator de caldura S7, cu o eficienta remarcabila de recuperare a caldurii, de pana la 93 %. Unitatile de ventilatie DUPLEX Multi pot fi optional dotate cu baterie integrata de racire si incalzire a aerului – baterie electrica de incalzire si racire,  baterie pe apa de incalzire si racire. De asemenea avem o serie de accesorii: clapete de inchidere, clapeta de bypass, recirculare aer etc. Pozitiile de montaj sunt adaptabile la nevoile proiectului: montaj vertical sau pe orizontala.

 [YTB]   Marketing video DUPLEX 500–11000 Multi

 [PDF]    DUPLEX Multi Catalog de marketing

 [PDF]    DUPLEX 500–11000 Multi Catalog Tehnic

[ATREA] Program de selectare


Beneficii

DUPLEX Flexi are importante avantaje competitive in ce priveste filosofia de constructie si orientarea lor catre latura bussines, filosofie care a fost coordonata si eloborata cu aportul lanturilor mari de profil din Europa.

cititi mai multe …

Programul de selectie ATREA

ATREA va pune la dispozitie un program software de selectie a unitatilor DUPLEX potrivite pentru aplicatia dumneavoastra

cititi mai multe …

Certificare PHI

Ne bucurăm să vă anunțăm că ATREA a obținut un alt succes pentru a confirma că noi suntem un lider adevărat în sistemele de ventilație și de recuperare a căldurii așa cum pretindem în sloganul nostru.

cititi mai multe …