DUPLEX 1500–8000 Multi-V

Unitati HVAC versatile si compacte Unitati HVAC versatile si compacte DUPLEX 1500–8000 Multi-V 

Am lansat o noua gama de unitati HVAC compacte si in totalitate adaptabile cerintelor proiectului, dar cu racordurile orientate in sus. Recuperatorul de caldura S7 are o forma unica, ce-i permite sa ajunga la un randament de pana la 93 %, cu o eficienta remarcabila de recuperare a caldurii. Unitatile de ventilatie DUPLEX Multi-V pot fi optional dotate cu baterie incorporata de racire si incalzire a aerului – baterie electrica sau pe apa de incalzire si racire, montata pe tubulatura. De asemenea avem o serie de accesorii: clapete de inchidere, clapeta de bypass, recirculare aer etc.

 [PDF]    DUPLEX Multi Catalog de marketing

 [PDF]    DUPLEX 1500–8000 Multi-V Catalog Tehnic

[ATREA] Program de selectare


Beneficii

DUPLEX Flexi are importante avantaje competitive in ce priveste filosofia de constructie si orientarea lor catre latura bussines, filosofie care a fost coordonata si eloborata cu aportul lanturilor mari de profil din Europa.

cititi mai multe …

Programul de selectie ATREA

ATREA va pune la dispozitie un program software de selectie a unitatilor DUPLEX potrivite pentru aplicatia dumneavoastra

cititi mai multe …

Certificare PHI

Ne bucurăm să vă anunțăm că ATREA a obținut un alt succes pentru a confirma că noi suntem un lider adevărat în sistemele de ventilație și de recuperare a căldurii așa cum pretindem în sloganul nostru.

cititi mai multe …