DUPLEX 1500–5500 RS5

Unități versatile compacte DUPLEX 1500–5500 RS5 

Unități de ventilație, compacte, personalizate, pentru instalare în interior. Designul de circulație inovativ oferă ventilație completă cu circulație simultană de aer interior. Unitățile sunt destinate pentru încăperi unde încălzirea cu aer este potrivită sau necesară, de ex., unde sistemele de încălzire convenționale nu pot fi utilizate datorită restricțiilor de design interior (încăperi unde nu pot fi instalate încălzitoare sau radiatoare) sau unde nu poate fi acoperit întregul volum de pierderi de căldură (încălzirea în pardoseală are capacitate limitată).

antaj clădirilor cu energie redusă unde climatul temperaturii camerei trebuie echilibrat rapid, de ex., datorită acumulării bruște de căldură de la soare, pe care sistemele de încălzire convenționale (primordial sistemele de încălzire în pardoseală) nu o pot atinge cu rapiditatea necesară. Aerul de circulație de la unitate poate transfera o capacitate ridicată de încălzire sau de răcire, care corespunde bineînțeles cu debitul de aer al unitățiidem. Dimensiunile compacte ale unităților solicită numai cerințe minime de spațiu pentru camera tehnică. Unitățile sunt livrate întotdeauna pentru instalare sub tavan; prin urmare spațiul salvat poate fi utilizat în alte scopuri, inclusiv pentru depozitare. Designul lor bine gândit permite modificarea poziției ieșirii de refulare în aval de ventilatorul de admisie (e2 + c2), a poziției comutatorului de service și al conexiunilor registrelor pentru răcirea sau încălzirea aerului de admisie.

Sunt disponibile până la 32 de configurații diferite. Toate unitățile DUPLEX RS5 îndeplinesc cerințele Regulamentului Comisiei (UE) nr. 1253/2014 (proiectarea ecologică), în vigoare din 2018, iar caracteristicile lor specifice includ eficiență ridicată de recuperarea căldurii și consum redus de energie a ventilatoarelor. Unitățile DUPLEX RS5 sunt echipate de regulă cu sistem de control RD5 sofisticat, ce oferă opțiune de conectare la internet și are caracteristici de control și de depanare la distanță.

 [PDF]    Marketing catalogue DUPLEX 1500–5500 RS5

 [PDF]    Technical catalogue DUPLEX 1500–5500 RS5

[ATREA] Program de selectare

Beneficii

Gradul ridicat de compactitate – până la 60 % reducere a spațiului; Instalare ușoară, fără costuri secundare; Producție proprie a diferitelor miezuri centrale de recuperare căldură cu o eficiență de la 50 la 92 % ...

mai multe ...

Programul de selectie ATREA

ATREA va pune la dispozitie un program software de selectie a unitatilor DUPLEX potrivite pentru aplicatia dumneavoastra ...

mai multe ...

Sisteme

Studiul de caz al utilizarii produselor Atrea in cadrul cladirilor cu functii multiple. Puteti usor selecta unitatea dorita, in functie de parametrii tehnici ceruti de proiect.

mai multe ...