DUPLEX 1500–11000 Multi-N Rooftop

Unitati HVAC versatile si compacteUnitati HVAC versatile si compacte DUPLEX 1500–11000 Multi-N Rooftop 

Am lansat generatia noua de unitati HVAC in totalitate customizabila. Aceste unitati pot fi adaptate 100 % pe cerintele proiectului si au un schimbator de caldura S7, cu o eficienta remarcabila de recuperare a caldurii, de pana la 93 %. Unitatile de ventilatie DUPLEX Multi pot fi optional dotate cu baterie integrata de racire si incalzire a aerului – baterie electrica de incalzire si racire, baterie pe apa de incalzire si racire. De asemenea avem o serie de accesorii: clapete de inchidere, clapeta de bypass, recirculare aer etc. Pozitiile de montaj sunt adaptabile la nevoile proiectului: montaj vertical sau pe orizontala.

 [YTB]   Marketing video DUPLEX 1500–11000 Multi-N Rooftop

 [PDF]    DUPLEX Multi Catalog de marketing

 [PDF]    DUPLEX 1500–11000 Multi-N Rooftop Catalog Tehnic

[ATREA]  Program de selectare


Beneficii

DUPLEX Flexi are importante avantaje competitive in ce priveste filosofia de constructie si orientarea lor catre latura bussines, filosofie care a fost coordonata si eloborata cu aportul lanturilor mari de profil din Europa.

cititi mai multe …

Programul de selectie ATREA

ATREA va pune la dispozitie un program software de selectie a unitatilor DUPLEX potrivite pentru aplicatia dumneavoastra

cititi mai multe …

Certificare PHI

Ne bucurăm să vă anunțăm că ATREA a obținut un alt succes pentru a confirma că noi suntem un lider adevărat în sistemele de ventilație și de recuperare a căldurii așa cum pretindem în sloganul nostru.

cititi mai multe …