DUPLEX 1400–2400 Silent-N

Unități versatile compacte DUPLEX 1400–2400 Silent-N 

Unități compacte de ventilație pentru acoperiș, cu schimbător cu recuperare a căldurii în contracurent și atenuatoare de zgomot integrate. Unitățile sunt realizate în două dimensiuni – DUPLEX 1400 și 2400 Silent-N - și sunt concepute pentru ventilație în toate clădirile civile și rezidențiale unde se pune accentul pe funcționarea silențioasă și pe un spațiu redus de instalare. Atenuatoarele de zgomot integrate și ieșirile amplasate direct sub unitate pe latura de aer de admisie și de evacuare, elimină soluțiile convenționale cu tubulatură HVAC și atenuatoarele de zgomot de pe acoperiș.

Unitățile au un cadru de bază cu elemente terminale ajustabile pentru o punere la nivel corespunzătoare și sunt echipate cu izolatoare de vibrații pentru a elimina transferul vibrațiilor la structurile clădirii. Sunt disponibile câteva clase de sisteme de control integrate, inclusiv sistemul de control serie RD5 de ultimă generație cu server web integrat și conexiune la internet, programare săptămânală, protecție automată la îngheț a schimbătorului cu recuperare a căldurii, debit constant de aer sau ventilație cu presiune constantă și control al puterii cu senzori (de ex., CO2).

 [PDF]    DUPLEX Silent-N Catalog de marketing

 [PDF]    DUPLEX 1400–2400 Silent-N Catalog Tehnic

[ATREA] Program de selectare

Beneficii

Gradul ridicat de compactitate – până la 60 % reducere a spațiului; Instalare ușoară, fără costuri secundare; Producție proprie a diferitelor miezuri centrale de recuperare căldură cu o eficiență de la 50 la 92 % ...

mai multe ...

Programul de selectie ATREA

ATREA va pune la dispozitie un program software de selectie a unitatilor DUPLEX potrivite pentru aplicatia dumneavoastra ...

mai multe ...

Sisteme

Studiul de caz al utilizarii produselor Atrea in cadrul cladirilor cu functii multiple. Puteti usor selecta unitatea dorita, in functie de parametrii tehnici ceruti de proiect.

mai multe ...