DUPLEX 1400–15100 Basic-N

Unitati HVAC versatile si compacte Unitati HVAC versatile si compacte DUPLEX 1400–15100 Basic-N 

Ultima generatie de sisteme HVAC cu montaj pe acoperis. Unitatile sunt 100 % customizabile pe cerintele proiectului si sunt dotate cu un schimbator de caldura in flux incrucisat ce asigura o eficienta de pana la 75 %. Linia DUPLEX Basic-N Rooftop poate fi optional echipata cu baterii de incalzire si racire pe apa sau electrice integrate in unitate, clapete de inchidere pentru by-pass sau recirculare aer etc. Cel mai mare avantaj este dimensiunile mici ale unitatilor cat si eliminarea puntilor termice.
Unitățile sunt concepute exclusiv pentru aplicații care nu intră în domeniul de aplicare al Regulamentului Comisiei (UE) nr. 1253/2014.

[YTB]   Marketing video ATREA Base-frame

[PDF]    DUPLEX Basic Catalog de marketing

[PDF]    DUPLEX 1400–15100 Basic-N Catalog Tehnic

[ATREA] Program de selectare

Beneficii

Gradul ridicat de compactitate – până la 60 % reducere a spațiului; Instalare ușoară, fără costuri secundare; Producție proprie a diferitelor miezuri centrale de recuperare căldură cu o eficiență de la 50 la 92 % ...

mai multe ...

Programul de selectie ATREA

ATREA va pune la dispozitie un program software de selectie a unitatilor DUPLEX potrivite pentru aplicatia dumneavoastra ...

mai multe ...

Sisteme

Studiul de caz al utilizarii produselor Atrea in cadrul cladirilor cu functii multiple. Puteti usor selecta unitatea dorita, in functie de parametrii tehnici ceruti de proiect.

mai multe ...