DUPLEX 1400–15100 Basic

Unitati HVAC versatile si compacte DUPLEX 1400–15100 Basic

Cea mai noua generatie de unitati de ventilatie cu recuperare de caldura HVAC cu schimbator de caldura in flux incucisat. Linia DUPLEX Basic este versiunea mai ieftine a liniei de ultima generatie DUPLEX Multi. Eficienta unitatilor este de pana la 75 %, disponibile cu 2 tipuri de sistem de control – control automat RD5, ce ne permite comanda centralei prin internet, de pe CPM sau telefon si  control CPM, cu controller  de perete, ecran touch-screen ce permite programarea automata a ventilatiei.
Unitățile sunt concepute exclusiv pentru aplicații care nu intră în domeniul de aplicare al Regulamentului Comisiei (UE) nr. 1253/2014.

[PDF]    DUPLEX Basic Catalog de marketing

 [PDF]    DUPLEX 1400–15100 Basic Catalog Tehnic

[ATREA] Program de selectare

Beneficii

Gradul ridicat de compactitate – până la 60 % reducere a spațiului; Instalare ușoară, fără costuri secundare; Producție proprie a diferitelor miezuri centrale de recuperare căldură cu o eficiență de la 50 la 92 % ...

mai multe ...

Programul de selectie ATREA

ATREA va pune la dispozitie un program software de selectie a unitatilor DUPLEX potrivite pentru aplicatia dumneavoastra ...

mai multe ...

Sisteme

Studiul de caz al utilizarii produselor Atrea in cadrul cladirilor cu functii multiple. Puteti usor selecta unitatea dorita, in functie de parametrii tehnici ceruti de proiect.

mai multe ...