DUPLEX 1400–10100 Basic-V

Unitati HVAC versatile si compacte Unitati HVAC versatile si compacte DUPLEX 1400–10100 Basic-V 

Am lansat o noua gama de unitati HVAC compacte si in totalitate adaptabile cerintelor proiectului, dar cu racordurile orientate in sus ceea ce permite salvarea spatiului de montaj. Recuperatorul de caldura este in flux incrucisat, ce-i permite sa ajunga la un randament de pana la 75 %. Unitatile de ventilatie DUPLEX Basic-V pot fi optional dotate cu baterie incorporata de racire si incalzire a aerului – baterie electrica sau pe apa de incalzire si racire, montata pe tubulatura. De asemenea avem o serie de accesorii: clapete de inchidere, clapeta de bypass, recirculare aer etc.
Unitățile sunt concepute exclusiv pentru aplicații care nu intră în domeniul de aplicare al Regulamentului Comisiei (UE) nr. 1253/2014.

[PDF]    DUPLEX Basic Catalog de marketing

 [PDF]    DUPLEX 1400–10100 Basic-V Catalog Tehnic

[ATREA] Program de selectare


Beneficii

DUPLEX Flexi are importante avantaje competitive in ce priveste filosofia de constructie si orientarea lor catre latura bussines, filosofie care a fost coordonata si eloborata cu aportul lanturilor mari de profil din Europa.

cititi mai multe …

Programul de selectie ATREA

ATREA va pune la dispozitie un program software de selectie a unitatilor DUPLEX potrivite pentru aplicatia dumneavoastra

cititi mai multe …

Certificare PHI

Ne bucurăm să vă anunțăm că ATREA a obținut un alt succes pentru a confirma că noi suntem un lider adevărat în sistemele de ventilație și de recuperare a căldurii așa cum pretindem în sloganul nostru.

cititi mai multe …