DiNER-T / hote de bucatarie extractibile cu alimentare cu aer

Hote de bucătărie DiNER-T 

Un dispozitiv de ventilaţie compact pentru firme de catering, cu eficienţa de recuperare a căldurii de până la 68%, recuperare post-incalzire reîncălzire aer curat şi filtrare aer de evacuare cu o eficienţă de până la 94%. Avantajul acestui aparat este faptul că integreaza toate functiile direct în interiorul hotei extractibile instalata în spaţii suspendate pentru o gamă larga de gătit. Sistemul nu necesită o cameră mecanice HVAC, doar ventilatoare de alimentare şi de extracţie instalate în tub. Este potrivită pentru renovări de clădiri vechi, fara spaţiu disponibil pentru camere mecanice HVAC.

Vă recomandăm instalarea sa ca un sistem cu ventilator SVF și controlul automat al operarii.

Cum sa proiectezi un sistem adecvat pentru bucatarii industriale?

Această secțiune vă spune tot ce trebuie să știți despre proiectarea unui sistem adecvat și lucruri ce trebuiesc evitate. Destinate în primul rând pentru unitati de catering.

De ce ATREA?

ATREA s.r.o. produce componente de sistem principal care includ unităţi DUPLEX de ventilare cu recuperare de căldură, ventilaţie şi aer condiţionat pentru plafoane, hote extractibile, unităţi de ventilaţie pentru încălzire cu aer cald pentru case si apartamente şi monitori-zare pentru aceste sisteme.

Ce oferim?

Produse patentate, servicii de consultanță, elaborarea de studii sau documentația proiectului. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.