ATREA www.atrea.ro

Despre Companie

ATREA B2B BENEFITS

We save your energy.

Istoric

Ing. Petr Morávek, CSc.
      Eng. Petr Morávek, CSc.

ATREA a început ca și companie privată în 1990 în Republica Cehă. De la bun început ea a apelat la vasta experiență a fondatorului său în legătură cu microclimatul clădirilor, și a început să se concentreze pe producția unităților de ventilare cu recuperarea căldurii reziduale. Fondatorul companiei a fost autorul multor certificate, patente și proiecte industriale în domeniu.

Prezentul

 
 
 

Un program de producție bazat pe fenomenul de recuperare de căldură a început treptat să prindă forme. Cum prețurile la energie au continuat să crească, această direcție s-a dovedit a fi alegerea potrivită iar produsele de înaltă calitate bazate pe anii de experiență au fost din ce în ce mai căutate. În 1996 compania a început relocarea în sediul proapsăt renovat cu o zonă de producție de peste 4000 m2.

Au fost obtinute mai multe certificari conform standardelor europene iar produsele companiei ATREA s.r.o. au început să-și pună amprenta și în piețele exigente din Europa de Vest. Proximitatea economică și geografică a condus compania ATREA către o focalizare primordială pe piața germană unde s-a situat pe un loc destul de bun ca rezultat al parteneriatelor solide și al produselor de top, cu Olanda, Elveția, Belgia, Regatul Unit, Polonia, Slovenia și o listă întreagă de alte țări.

În 2011 ATREA a testat pe piață un nou concept  DUPLEX-S Flexi, autorizat PHI, făcând apel către angrosiști și în acest mod dezvoltându-și cota de piață. Activitățile de export ale companiei s-au concentrat apoi pe piețele Europene rămase, având loc negocieri preliminare cu clienții de peste ocean. Un nou proiect de fabrică este luat în considerare în acest moment cu scopul de a satisface cererile în creștere ale companiei ATREA relative la capacitatea de producție.Sediul Companiei Birouri
Sediul Companiei Birouri
Hala de producție Laboratorul aerodinamic
Hala de producție Laboratorul aerodinamic

© ATREA s. r. o. 1998-2022