ATREA www.atrea.ro

Certificari

ATREA pune un accent fundamental pe menținerea calității, a siguranței și a funcționării corecte a tuturor produselor atât în piețele locale cât și în cele străine. Compania lucrează in stransa legatura cu instituții de testare și laboratoare, iar toate produsele sale sunt testate și verificate în mod regulat.

Passive House Institute:

ATREA a finalizat cu succes procesul de certificare PHI pentru DUPLEX Flexi 650, 1100, 1600, 2600 și 3600 - adică pentru toate unitățile Flexi!

Un lider al politicii de mediu și membru al multor asociații profesionale, compania ATREA se madreste să îndeplinească criteriile de certificare PHI pentru aceasta linie de produse cu debite de aer de pana la 3600 m3/n.


ATREA a finalizat cu succes procesul de obtinere a certifcatului PHI pentru domestic AHUs DUPLEX EC4.370.

PHI Logo

Declarația de conformitate

O declarație de conformitate a fost emisă pentru toate produsele ATREA.
 „Declarația de conformitate” poate fi furnizată la cerere.

Declarația de conformitate pentru produsele EC

Toate produsele companiei care se supun Reglementării Guvernamentale Nr. 17/2003 coll. și Nr. 616/2006 au fost emise cu o declarație de conformitate EC și poartă însemnul CE.
 Compatibilitatea electromagnetică și siguranța sistemului electric au fost verificate de un institut de testare notificat iar produsele au fost avizate pozitiv.

Logo CE

Siguranța igienică

Unitățile DUPLEX și unitățile de extragere satisfac cerințele de siguranță igienică.
Unitățile de ventilatie satisfac cerințele pentru așa-zisele unități din „versiunea igienică” și pot fi instalate în spații medicale sau de altă natură cu așteptări ridicate referitoare la un mediu curat.
Această siguranță a fost confirmată de o examinare făcută de experți condusă de Institutul National pentru Sănătatea Publică din Praga.

Logo VDI

TÜV TYPE CERTIFICATE

ATREA a obtinut prestigiosul certificat german TUV pentru ventilatia tavanelor iluminate a cantinelor.EAC

Toate produsele ATREA au certificatul EAC.

Logo EAC

© ATREA s. r. o. 1998-2022