Controlul automat al operariiAutomatinė valdymo kontrolė 

Un sistem de control dezvoltat special pentru echipamente de catering. Principiul de bază al funcționării este detectarea ridicarii temperaturii peste intervalul de gătit și simultan în zonele in care nu se gateste cu temperatura standard a camerei. Deoarece aceste valori sunt evaluate, performanța optimă a sistemului HVAC este furnizata în mod automat. Avantajul evident al acestui design este reducerea costurilor de operare a ventilatorului și cerința de reincalzire a aerului proaspăt până la 40 %.

Vă recomandăm instalarea unui sistem cu o unitate de ventilație DUPLEX sau cu ventilatoare SVF și control automat pentru functionare.

Cum sa proiectezi un sistem adecvat pentru bucatarii industriale?

Această secțiune vă spune tot ce trebuie să știți despre proiectarea unui sistem adecvat și lucruri ce trebuiesc evitate. Destinate în primul rând pentru unitati de catering.

De ce ATREA?

ATREA s.r.o. produce componente de sistem principal care includ unităţi DUPLEX de ventilare cu recuperare de căldură, ventilaţie şi aer condiţionat pentru plafoane, hote extractibile, unităţi de ventilaţie pentru încălzire cu aer cald pentru case si apartamente şi monitori-zare pentru aceste sisteme.

Ce oferim?

Produse patentate, servicii de consultanță, elaborarea de studii sau documentația proiectului. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.